- Advertisement -spot_img

Predicții pentru prețul ADA pe 22 august 2021

Am scris acest articol despre prețul ADA (Cardano) în data de 22 august, nu pentru că se întamplă ceva special la acea dată ci...

Cripto Investiția

„Investiția în cripto este acum ceva tematic”: CEO-ul Grayscale

HomeUncategorized100 stakepool-uri primesc fiecare câte 3,2 milioane ADA în delegare

100 stakepool-uri primesc fiecare câte 3,2 milioane ADA în delegare

- Advertisement -spot_img

Input Output a anunțat că a delegat câte 3,2 milioane ADA către 100 pool-uri publice din comunitatea Cardano.

Este vorba despre un program anunțat pe 24 noiembrie 2020, care are ca scop principal descentralizarea și securitatea rețelei prin suținerea și încurajarea SPO-urilor mici.

Pentru a primi în delegare cele 3,2 milioane ADA, operatorii trebuie să se înscrie într-o lista de așteptare. Pool-urile trebuie să îndeplinească câteva condiții. Prioritate au pool-urile mici, ai căror operatori au o contribuție vizibilă în comunitate. Se ține cont și de locația geografică, zonele de pe glob cu prezență mai slabă sunt preferate. Delegarea se face pe o perioadă de 3 luni. După această perioadă vor fi alese alte 100 pool-uri. Pool-urile alese vor mai putea fi realese peste 4 runde.

În acest moment platforma Cardano este menținută de peste 1550 pool-uri publice dintre care peste 1000 au produs cel puțin un block. 22.27 miliarde ADA sunt în staking (70% din totalul de ADA aflat în circulație), valorând aproximativ 9,5 miliarde dolari la momentul scrierii articolului. Astfel Cardano devine cea mai descentralizată rețea din toată cryptosfera. Acum peste 70% din bocuri sunt create de pool-uri, spre finalul lunii martie 2021 parametrul d (descentralizare) va ajunge la zero, moment în care întreaga rețea va funcționa doar pe umerii stakepool-urilor.

Întreaga platformă valorează acum peste 13 miliarde dolari (conform https://coinmarketcap.com/currencies/cardano/)

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Stay Connected
16,985FansLike
2,458FollowersFollow
61,453SubscribersSubscribe
Must Read
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here