- Advertisement -spot_img

Predicții pentru prețul ADA pe 22 august 2021

Am scris acest articol despre prețul ADA (Cardano) în data de 22 august, nu pentru că se întamplă ceva special la acea dată ci...

Cripto Investiția

„Investiția în cripto este acum ceva tematic”: CEO-ul Grayscale

HomeUncategorizedCardano ADA pe Coinbase Pro

Cardano ADA pe Coinbase Pro

- Advertisement -spot_img

Începând de azi, marți, 16 martie 2020, se pot transfera criptomonede ADA în contul Coinbase Pro. Tranzacționarea va începe la ora 9:00 Pacific Time (PT) joi, 18 martie, dacă sunt îndeplinite condițiile de lichiditate.

Odată ce condițiile de lichidități vor fi îndeplinite, pe platforma Coinbase Pro vor fi disponibile paritățile ADA-USD, ADA-BTC, ADA-EUR și ADA-GBP.

În continuare criptomoneda ADA nu este disponibilă de platforma Coinbase.com sau prin aplicația mobila Coinbase. Un anunț separat va fi făcut pentru această listare.

Listarea pe Coinbase a fost îndelung așteptată de către comunitatea Cardano. Prima dată când a fost anunțată o posibilă listare ADA pe Coinbase a fost în vara anului 2019, dar de atunci nu s-a mai auzit nimic, comunitatea începând să se întrebe în legătură cu motivele pentru care aceasta întârzie.

Coinbase este unul dintre cele mai mari exchange-uri cripto din lume și cel mai mare din SUA ca volume tranzacționate zilnic. Este unul dintre cele mai sigure și mai bine puse în acord cu legislația din SUA și internațională. În acest moment Coinbase are peste 43 milioane utilizatori în întreaga lume, operând în 190 de țări.

Anul acesta Coinbase va avea IPO – initial public offering urmând să fie listată pe bursă.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Stay Connected
16,985FansLike
2,458FollowersFollow
61,453SubscribersSubscribe
Must Read
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here