- Advertisement -spot_img

Predicții pentru prețul ADA pe 22 august 2021

Am scris acest articol despre prețul ADA (Cardano) în data de 22 august, nu pentru că se întamplă ceva special la acea dată ci...

Cripto Investiția

„Investiția în cripto este acum ceva tematic”: CEO-ul Grayscale

HomeUncategorizedHello Cardano Romania

Hello Cardano Romania

- Advertisement -spot_img

Suntem un grup de entuziasti, pasionati de tehnologie, arta, internet si mai nou, blockchain si tot ce inseamna spatiu crypto. Am intrat in sfera crypto din 2017, inainte de ultima bula in care Bitcoin a atins (sau nu) pragul de 20000 dolari, lucru pe care l-am experimentat si noi, insa la fel de bine am experimentat si volatilitatea. In decursul ultimilor 3 ani am fost spectatori nu doar la volatilitatea cryptomonedelor, dar am incercat sa intelegem per ansamblul fenomenul crypto. Si cred ca am reusit sa ne facem o idee destul de clara despre ceea ce inseamna tehnologia blockchain acum si ce ar putea sa insemne acesta pentru viitor.

In prezent blockchain-ul este o industrie fascinanta aflata de cativa intr-o crestere spectaculoasa, in care sunt implicati nu doar cercetatori, oameni de stiinta din domeniul IT, matematicieni, dar si banci, fonduri de investitii sau guverne.

Focusul principal il vom avea pe platforma Cardano. Pentru mine personal a fost ca o “dragoste la pima vedere”, cand pe la finalul lui 2017, intamplator sau nu mi-a iesit in cale deja celebrul “white-board” prezentat de Charles Hoskinson – omul care este in spatele proiectului Cardano. De atunci m-am alaturat comunitatii si am inceput sa invat atat cat s-a putut despre acest proiect. Si va spun sincer, ca am devenit pur si simplu fascinat de tehnologia si felul in care este construita platforma si comunitatea. Am inceput sa le povestesc prietenilor si familiei despre Cardano si crypto in general, iar acum la 3 ani distanta, am hotarat sa pornesc acest site pentru a vorbi romanilor despre Cardano si crypto in general, pentru a crea o comunitate a celor interesati in acest subiect. Daca crezi ca genul acesta de lucruri te intereseaza, te invitam sa ni te alaturi intr-o fantastica calatorie prin crypto-space si universul tehnologiei blockchain si sa construuim impreuna comunitatea Cardano Romania.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Stay Connected
16,985FansLike
2,458FollowersFollow
61,453SubscribersSubscribe
Must Read
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here