Cardano Stake Pool Romania

Cardano Stake Pool Romania

Despre noi

CHARM Ada Stake Pool este situat Timișoara, Româna, UE. Deoarece înțelegem cât de importantă este descentralizarea pentru rețeaua Cardano, am decis să nu folosim un VPS într-un centru de date, ci să construim propriile noaste servere dedicate. Experiența noastră în Cardano SPO (Stake Pool Operator) a început în 2019, încă de la testentul incentivizat (ITN).

Configurație pool

CORE NODE: ASUS PN50 – CPU AMD RYZEN 4300U; RAM DDR4 16GB; SSD GIGABYTE 256GB.

———————————————————————————-

RELAY: CPU: INTEL i7 5960X; RAM DDR4 16GB; SSD KINGSTON 240GB.

———————————————————————————-

Sistem de operare: Linux Ubuntu Server 20.04

———————————————————————————-

Furnizorul nostru de internet este RDS. Folosim o linie de fibră optică și 3 adrese IP dedicate. În acest moment suntem pe un abonament de 300 Mbps, dar în viitor intenționăm să trecem o conexiune gigabit garantat. În curând vom instala și o linie de backup dedicată de la un alt furnizor de internet, tot fibră optică.

Staking-ul pe Cardano are multe aspecte pozitive. Monedele ADA nu părăsesc portofelul tău. Monedele ADA nu sunt blocate niciodată – poți oricând să cheltui monedele. Când cumperi monede noi și le pui în walletul care este deja în staking, acestea vor intra automat la staking. Vei primi recompensele de staking în mod regulat la fiecare 5 zile. Trebuie să delegați unui pool care produce blocuri și cu un istoric bun. Asta e tot!

Dacă doriți să ne sustineți contribuind în același timp și la descentralizarea platformei Cardano, puteți delega portofoliul dumneavoastră în siguranță folosind walleturile Daedalus (pentru desktop) sau Yoroi (pentru mobil), prin nodul nostru cu ticker- ul CHARM

Vă mulțumim!